keskiviikko 4. joulukuuta 2013

Pöytäjärjestelyä

Käytiin toissapäivänä hääpaikalla tekemässä kirjallinen vuokraussopimus. Samalla kokeiltiin pöytäjärjestystä ja kyllähän meidän alun perin suunnittelema järjestys sopi täysin! Todella iloinen yllätys.

Samalla saatiin tietää, että kuinka paljon vieraita on mahdollista kutsua. Vaikka Soukan Venekerholta ilmoitettiinkin, että paikalle saa järjestettyä n. 90 istumapaikkaa, meidän mielestä tämä 68 on aivan maksimi. Saatiin myös pöytien mitat niin nyt voidaan ostaa kangas kaitaliinoja varten. Ihana mummoni jopa lupautui auttamaan! Etsystä aion kankaan tilata, heti kun vaan saan aikaiseksi. Nyt pystytään myös alkaa kutsuja tilailemaan kun tiedetään vieraiden maksimimäärä.

Tuntuu kuin koko hommaa oltaisi nyt saatu hirveästi eteenpäin tämän viikon aikana, huikea fiilis! Meillä on kummallakin opiskeluista lomaa lähes kuukausi ja töitäkään ei paljoa ole, eli nyt jos koskaan pystytään ryhtyä kunnolla hommiin. Seuraavat tehtävät on suunnitella hääpäivän aikataulu, varata meikkaus ja kampaus, ja tehdä vieraslistasta vähän vähemmän alustava.

Alustava pöytäjärjestys

 
 Seinät ovat täynnä isoja ikkunoita, aivan ihanan näköistä! Pöytien 1-4 ikkunoista näkyy suoraan meri ja pöytien 4 ja 5 välistä pääsee suoraan terassille. Varmasti pidetään ovea auki koko päivä mikäli vaan säät suosivat. Pöytä 7 on aseteltu ehkä vähän hassusti, koska seinä kapenee saliin päin sen kohdalla ja todennäköisesti poistammekin yhden neljän hengen pöydän sen päästä. Pöytiin 5 ja 6 mahtuu kumpaankin päähän hyvin yhdet paikat, jos siihen ratkaisuun päädytään, mutta en itse haluaisi istuttaa päätyihin muuta kuin syöttötuolissa istuvia.
 
 

Loppuun vielä meidän ihme testailuja, josta ei saa mitään selvää. Mutta ehkä saatte vähän käsitystä juhlapaikasta tätä kautta!

6 kommenttia:

  1. Tsemppiä pöytäjärjestyksen suunnitteluun. Se ei aina oo sieltä helpoimmasta päästä, mutta suunnitelmat kuulostaa hyvältä. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! Alkaa jo nyt stressata koko homma

      Poista
  2. Toi pöytäjärjestyksen suunnittelu on varmasti yksi kamalimmista jutuista mitä voi olla :D

    VastaaPoista
  3. Missä kaasot istuvat? :DD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Istuu lattialla. Tai ulkona, saa ite päättää. Miten olis suunnittelupalaveri niin vois vähän miettiä? ;) Toiveita otetaan vastaan istumajärjestyksen suhteen :D

      Poista