maanantai 2. joulukuuta 2013

Häämatka - CHECK!

Varattiin toissapäivänä häämatka ja maksettiinkin jopa itseasiassa. Voi että kuinka onnessani olen, kun löydettiin oikeasti ihana hotelli sen aiemmin miettimämme hotellin sijaan. Hintaa tuli tosi lisään sellainen 250 €, mutta eipä se tässä hääkonkurssissa enää paljoa paina... Ja olihan meidän nyt pakko saada vielä kaiken lisäksi parvekkeelta suora merinäköala, ilman muuta! ;)

Varasimme Ebookersin kautta ja saatiin ehkä parasta palvelua ikinä. Meidän myyjämme etsi itse henkilökohtaisesti meille voimassa olevan alennuskoodin! Oli kuulemma jopa ilmoittanut kaikkiin koneisiin ja hotelliimme, että olemme häämatkalla. Toivottavasti se huomioidaan jotenkin, olisi kyllä niin ihanaa!

Meidän Finnairin kone lähtee heti häiden jälkeisenä tiistaina 26.8 klo 23.40 ja on Hong Kongin kentällä klo 14.30 paikallista aikaa. Koh Samuille laskeudutaan klo 18.20. Takaisin tullaan lauantaina 6.9, niin, että Helsinki-Vantaan lentokentälle laskeudutaan klo 6.35. Taitaapa olla ajantaju ja vuorokaudenrytmi aivan sekaisin ton matkan jälkeen, mutta eipä se mitään kun on sentään viikonloppu aikaa toipua.

Oon niin fiiliksissä, että melkeen ehdotin miehelle, että skipattaisi häät ja mentäisi vaan matkalle! Ei nyt sentään, en vaan malta odollaa loppukesään asti!

Fenix Beach Resort - meidän häämatkahotelli!









 

6 kommenttia:

  1. Näyttää hienolta paikalta. Ja samansuuntaiselta reissulta kuin meidän Meksikoon - auringossa rentoutumista, merinäköala. ;) Saa nähdä, miten maltan odottaa häämatkaa, kun lähdemme "vasta" kolmisen viikkoa häiden jälkeen

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi, Meksikoon! Mietittiin just samaa paikkaa alun perin, mutta olisi tullut sen verran kalliimaksi. Kyllä me jaksetaan odottaa kun tsempataan toisiamme ;)

      Poista
  2. Vautsit miten näyttää ja kuulostaa upealta! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :):) Kyllä se teidän Bond-matkakin kuulosti niin upealta! Ootteko vieläkin ajatelleet sitä?

      Poista
  3. Ei vitsi kuinka ihanalta näyttää!! Oih, pääsispä itekin jo häämatkalle... ;D

    VastaaPoista
  4. Oi <3 Näyttää aika unelmalta häämatkakohteelta. Kyllä kelpaisi itsellekin :)

    VastaaPoista