sunnuntai 29. joulukuuta 2013

Alustava aikataulu hääpäivälle

Kerroinkin viimeisessä postauksessa varanneeni hääaamulle ajan kampaukselle ja meikkaukselle. Tuli kyllä niin tyhmä olo, kun minä meikkiä varatessani kun en ollut ottanut huomioon niin ilmiselvää asiaa kuin toivottu kellonaika! Ei siis ollut tullut lainkaan mieleen, että meikkaaja erittäin todennäköisesti tarvitsee jonkun ajan, jolloin asiakkaan on määrä saapua paikalle, hienoa minä! No, tästä valistuneena kasattiinkin minulle erittäin alustava aikataulu aina heräämisestä vihkimiseen. Samanlaiset on vireillä sulhaselle, kaasoille ja bestmaneille.
 

Ensimmäinen aikataulu hääaamulle

Klo
Morsian
7.30
Herätys
8.10
Lähtö
8.30
Kampaus
10.30
Takaisin lähtö
11.00
Meikki
12.00
Lounasta
12.30
Pukeutuminen
13.10
Lähtö kirkolle
13.20
 
13.30
Huoneeseen siirtyminen
14.00
Vihkiminen


Eli oma aamuni elokuun 23nä alkaa näillä näkymin herätyksellä äitini luona klo 7.30 todennäköisesti aivan surkeasti nukutun yön jälkeen, hehe. Herätyksen jälkeen suihku ja aamupalaa, jos sen vain mitenkään saa syötyä. Klo 8.10 starttaa auto Helsinkiin kohti kampaajaa, jonka luona pitäisi olla n. klo 8.30. Kampaus on toivottavasti valmis viimeistään klo 10.30, jonka jälkeen ajetaan takaisin äitini luokse. Meikkaajan pitäisi olla paikalla klo 11 ja meikin valmiina klo 12. Heti meikin jälkeen on kevyen lounaan vuoro ja 12.30 aloitetaan morsiamen pukeminen. Koko seurueen on oltava valmiina pakkautuneena autoon klo 13.10. Vihkipaikalle saavutaan n. 13.30, jolloin siirryn kaaso(je)n kanssa huoneeseen odottamaan vihkimistä. Vihkiminen tapahtuu vasta klo 14, mutta on kuulemma varminta siirtyä sisälle kirkkoon ennen vieraiden saapumista, n. puoli tuntia ennen. Tämä pitää kuitenkin varmistaa, sillä olisihan se nyt ihan hirveää tepastella kirkkoon kun siellä on vielä toiset häät kesken!
 
Huhhuh, toivottavasti aikataulu pitää! Onneksi tämä on vielä vain raakaversio kaikesta, mutta ainakin klo 12 asti kaikki on lyöty lukkoon. On kyllä aivan hullun jännittävää laatia aikataulua, ihan kuin kaikki olisi nyt käymässä toteen, vaikken vieläkään saata uskoa!
 
Oletteko te jo saaneet jonkinlaisen version aikataulusta väsättyä kasaan?

4 kommenttia:

  1. Pari aikataulua on tullut väännettyä, mutta hankalalta tuntuu kun vihkiminen on jo klo 13! Joudun heräämään super aikaisin :D Tosin, "nukun" kaasojen kanssa hotellissa kirkon vieressä, ja meikkaaja&kampaaja tulee sinne, eli siinä säästyy aikaa, mutta anyway, ei oo ylimäärästä :D Täytyy yrittää suunniella hyvin jotta ei tartte jännittää/stressata :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niimpä, eiköhän se päivä mene ihan hyvin jos on etukäteen suunnitellut ;) Haha "nukun" :D

      Poista
  2. Tsemppiä häävalmisteluihin!

    Käy poikkeamassa blogissani, siellä on arvontaa ja alekoodia hääkauppaan :) summer-suvi.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Sun blogi on tuttu mulle, kiitos alekoodista! :)

      Poista