tiistai 29. huhtikuuta 2014

Tahdon-ilta

Blogi on taas kerran elänyt hiljaiseloa aivan liian kauan. Nyt kuitenkaan syynä ei ole laiskuus tai saamattomuus, vaan päin vastoin! Meillä on mennyt valmistelut ihan huimasti eteenpäin viime viikkoina. Kutsut on vihdoin saatu painoon ja käytännön asioita järjesteltyä. Toukokuussa on myös sulhasella edessä juomienhakureissu Tallinnaan. Esteidentutkintapyyntökin on saatu toimitettua maistraatille. Nyt mulla olisi pöydällä kamala kasa kirjekuoria odottamassa osoitteiden kirjoittamista, mutta ne saavat vielä jonkin aikaa odottaa.

Osallistuimme eilen tahdon-iltaan, kirkkon järjestämään tapahtumaan hääpareille. Tahdon-ilta järjestettiin ainakin viime vuonna myös meidän vihkikirkossa, Helsingin Vanhassa kirkossa, mutta tänä vuonna sen puuttuessa listalta, valitsimme kirkoksemme Johanneksen kirkon. Sulhanen ei tosin ilahtunut päivästä tai ajankohdasta, sillä samaan aikaan pelattiin jalkapallo-ottelu, jota oli tietenkin pakko päästä katsomaan. Tästä johtuen olimme paikalla vasta juuri tilaisuuden alkamisen aikaan. Voitte vaan kuvitella kuinka hyvällä tuulella stressaantunut morsian, joka vihaa yli kaiken myöhästymistä oli kun ei sisälle rynnistettäessä huomattu ottaa edes infolappusta mukaamme ennen penkkiin istumista.

Huono tuuli kuitenkin haihtui aika nopeasti papin puheita kuunnellessa. Viimeistään ensimmäisen marssinäytteen kajahdettua uruista kaikki oli tipotiessään. Marsseja kunnellessani en voinut olla kuvittelemassa itseäni vähän alle neljän kuukauden päästä kävelemässä kohti sulhasta. Ei muuten ollut ihan ainoa kerta kun silmäkulma kostui tilaisuuden aikana, niin todenmukaiselta kaikki tuntui! Omia marsseja ei vielä löydetty, mutta ollaan onneksi kummatkin samoilla linjoilla, ei Mendelssohnia tai Prinsessa Ruususta. Muutama hyvä vinkkikin jäi käteen, meillä ei taideta ainakaan lukea sormuslupauksia, sillä meistä ei kumpikaan taida siihen liikutukselta pystyä.


Oletteko te muut pk-seudun hääparit osallistumassa Tahdon-iltaan?

8 kommenttia:

  1. Meidän piti osallistua ja sitten mä unohdin sen. :( Ja ne muut kirkot listassa oli jossain persieeessä, et enpä usko et tänäkään vuonna osallistutaan. Damn!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi ei! No mutta se pappi sanoi useaan otteeseen että "tästä kuulette lisää sitten kirkkoharjoituksissa", joten eiköhän kaikki tärkeimmät tule siellä esille. Oli kyllä kivaa päästä fiilistelemään yhdessä :)

      Poista
  2. Tällaista ei varmaan järjestetä Espoon puolella..? Täytyy googlettaa asiaa. Periaatteessa mua kiinnostaa, koska kaikki kirkkoasiat on meillä täysin miettimättä ja epäselviä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei järjestetä tietääkseni, itsekin ollaan Tapiolan seurakunnasta. Mutta kyllähän noihin voi osallistua vaikka ei virallista kutsua niihin saisikaan!

      Poista
  3. Minusta se kutsu tuonne oli hauska! Mikä häämarssi alkaa tii-titti-dii? :D
    Vielähän noita onneksi on monta tulossa, esimerkiksi Kallion kirkossa 7.5., sinne saatammekin piipahtaa jos aikataulut antaa myötä. Kiva että se oli hyödyllinen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo se kutsu oli aivan ihana! :) Meillä oli kanssa toisena vaihtoehtona toi Kallio.

      Poista
  4. Me ollaan menossa. Tarkoitus oli mennä tuohon Johanneksen kirkon Tahdon-iltaan, mutta tuli muuta menoa. Näillä näkymin mennään vapun jälkeisenä viikkona Kallioon.

    VastaaPoista