maanantai 5. toukokuuta 2014

Kutsut lähtövalmiina

Me aloitettiin hääkutsujen teko yhdessä graafisen suunnittelijan kanssa aivan tammikuun alussa. Kutsuja tehtiin kaikessa rauhassa ilman kiirettä reilun neljän kuukauden ajan. Siihen neljään kuukauteen mahtuikin paljon stressiä ja valvottuja öitä, mutta nyt viimein kutsut on saatu käteen. Vappuaattona saimme nimittäin sähköpostia, että kutsut ovat vihdoin haettavissa painosta! Kaikki tämän morsiamen tuntevat varmasti uskovat, että mehän lähdettiin heti sähköpostin luettua hakemaan kutsut painosta ja juoksemaan kodin, kirjakauppojen ja äitini kodin väliä. Kutsujen ensimmäiset versiothan oli saatava valmiiksi vielä ennen vappurientohin lähtemistä, joten aikaa oli kaikkeen varattu alle tunti. No, hyvinhän me ehdittiin!

Koko kutsuprosessi sujui mielestäni erittäin hyvin ja en voisi olla tyytyväisempi lopputulokseen! Tahtoisin jo niin paljastaa kuorien sisällön, mutta vielä on hetki maltettava. Ainoa pieni mutka matkan varrella oli korttien koko. Mikään kirjekuori ei tuntunut sopivan kokoiselta, eikä mistään meinannut löytyä mieleistä vaihtoehtoa. Loppujen lopuksi Now and Foreveriltä vastattiin sähköpostiini ja heidän kuorensa kelpasivat minullekin. Lisää kuulette sitten kutsuista kertovassa postauksessa... ;)


Missä vaiheessa teidän kutsut ovat?

10 kommenttia:

  1. Ää en malta oottaa postausta kutsuista! Mun hääkuume on tullu taas takasin näitä sun juttuja lukiessa, kosis jo toi yks....... ;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha ehkä sun pitää vähän hoputtaa sitä ;)

      Poista
  2. Iiks, jatkopostausta odotellessa ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nyt vihdoin voin tehdä sen kun kaikki on saaneet kutsut, jipii!

      Poista
  3. Meillä kutsut on painossa, jos kaikki sujuu suunnitelmien mukaan, niin ne pääsevät ensi viikon loppupuolella maailmalle. Jännää :)

    VastaaPoista
  4. Kutsujen suunnittelu alkaa huomenna, vihdoin!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En malta odottaa että nään teidän kutsut kun on sama teema!

      Poista
  5. Kiinnostuneena jään odottamaan kutsujen paljastusta. :) Meillä kutsut ovat painossa ja niiden pitäisi saapua loppuviikon aikana, en malttaisi odottaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nyt vihdoin on sen postauksen vuoro... Parasta tuo kutsujännitys! Toivottavasti on mieleiset :)

      Poista