lauantai 17. toukokuuta 2014

Meidän hääkutsut part 2

Päädyimme lähettämään hääkutsumme kuluvan viikon maanantaina, eli aika tasan kolme kuukautta ja yksi viikko ennen häitä, sillä meidän vieraat eivät saaneet Save the date-kutsuja, ja tietysti toivoimme, että mahdollisimman moni heistä pääsee osallistumaan juhlapäiväämme. Esittelin meidän hääkutsuja vähän jo viime postauksessa, mutta teknisten ongelmien vuoksi (kiitos blogger) en saanut lisättyä kuin vain kaksi kuvaa. Nyt kuitenkin, saanko esitellä: meidän hääkutsut!


Pohdimme kuumeisesti yhdessä sulhasen kanssa, kuinka voisimme hauskasti ja ystävällisesti kertoa, kuinka montaa vierasta yksittäinen kutsu koskee. Niimpä päädyimme pyytämään Heidiä tekemään meille "matkaliput, joiden tehtävänä olisi kuvata sitä vieraiden lukumäärää, jota yksittäinen kutsu koskee. Heidi teki meille liput, jotka hän sommitteli niin, että yhdelle A4-parerille mahtui lippuja yhdeksän. Yhteistuumin tulostimme liput 160 paksulle paperille, jotka menivät kuin menivätkin printteristä läpi.



Kutsut ovat saaneet vierailta (ja muiltakin) niin ihanaa palautetta, josta haluan kiittää suuresti kaikkia! Nyt kutsujen lähettämisen myötä meillä on kummallakin niin positiivinen ja todenmukainen fiilis häistä, nehän ovat jo aivan kohta, iiks!

Koska teidän hääkutsunne lähetetään?

15 kommenttia:

  1. Ajattelin lähettää kutsut heinäkuussa viimeistään. Eli 3 kk ennen häitä.

    VastaaPoista
  2. Tosi ihanat kutsut! Tuossa kuvassa teistä on jotenkin tosi hyvä ja lämmin fiilis. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos kovasti<3 Meidän kuvaaja taisi osata ottaa hyvään aikaan kuvan kun ei toi mies mua (ainakaan omasta mielestäni) noin kivasti katso koskaan :D

      Poista
  3. :D Meillä on ihan sama juttu, eli matkaliput tulevat kutsujen väliin! Kutsujen koevedokset on kohta meillä!

    VastaaPoista
  4. Todella kauniit kutsut teillä ja erityisesti pidän noista matkalipukkeista. Meillä hääkutsut lähtivät postiin reilu 2 kuukautta ennen varsinaista hääpäiväämme.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kovasti, ne onkin saaneet tosi kivaa palautetta! Jotkut ei tosin ymmärrä että miksi ne on siinä ja pitääkö ottaa mukaan häihin yms :D Teillä on kyllä ihan superihanat paperituotteet!

      Poista
  5. Kuten sanottu, todella kauniit ja tyylikkäät kutsut. :)

    VastaaPoista
  6. Ihanat! Super kauniit ja tyylikkäät. Varamasti jokainen vieras haluaa osallistua teidän häihin, kun kuoresta on löytynyt nuin ihanat kutsut <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos paljon Korppu ihanista sanoista!<3 En malta odottaa että nään teidän kun STDtkin oli niin upeat!

      Poista
  7. Onpa nokkela idea noi matkaliput, jotka selkeyttaa kuinka monelle kutsu on tarkoitettu. Meilla juhlat on Suomenlinnassa, joten voitais myos hyodyntaa sita. Jaan seurailemaan teidan haasuunnitteluja!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Käyttäkää ihmeessä, tosi kiva antaa muille ideoita :)

      Poista
  8. Aivan ihanat kutsut! Tunnelma on ehdottomasti kohdillaan. <3

    VastaaPoista