tiistai 8. huhtikuuta 2014

Popcornbuffet

Oi, törmäsin pinterestissä maailman ihanimpaan ideaan! Meille ei ole todennäköisesti tulossa karkkibuffettia sen kustannussyistä ja koska itse ottaisin tietysti siitä kamalat paineet ihan turhaan. Törmäsin kuitenkin aivan ideaan, joka olisi mahdollista toteuttaa myös pienemmällä budjetilla, nimittäin popcornbuffetiin! Ihan superhyvä idea, joka sopii laihemmalle lompakollekin.

Popcornbuffet sopii mielestäni ihan erityisen hyvin tivoli- tai elokuvateemaisiin häihin, mutta miksei kaikkiin muihinkin vähänkään rennompiin häihin! Buffetin voi toteuttaa esimerkiksi karkkibuffet-astioihin, joista kukin voi kerätä pieniin paperikippoihin oman annoksensa. Esille voi laittaa halutessaan vaikka erilaisia popcornmausteita!


 

Mitä tykkäätte? Onko teidän häihin tulossa jonkinlainen buffet ruokailun lisäksi?

4 kommenttia:

  1. Periaatteessa jos jaksaisi vuokrata popcorn-koneen (mutta se varmaan tekee jo tästä ajatuksesta melko hintavan) saisi kivasti ja näyttävästi tarpeeksi popcornia koko porukalle. Pussipopcornien tarjoaminen on ehkä vähän tylsää ja kattilapopcornin tekeminen isolle porukalle liian hidasta ja vaivalloista. Ja en ole vielä keksinyt täydellistä tapaa maustaa kattilapopcornia. Tykkään kuitenkin popcornista ja tästä saisi varmasti kivan näköisen ja muutenkin hauskan!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voihan ne mikrossakin poksautella! :) Keittiössä popcornit vaan valmiiksi ja sitten tarjolle samaan aikaan. Meillä on käytössä Finnkinosta ostettu popcornmauste, kannattaa kokeilla niitä! Nam!

      Poista
  2. Itse olen ikiaikainen popcornin ystävä, ja jo sen puolesta kuulostaa mahtavalta idealta! ;D Meille on joskus tullut joululahjaksi popparikone, ja sellaisen käytöstä voisi olla hyötyä ainakin muutamassa mielessä. Suolan määrää voisi jokainen säätää makunsa mukaan (mm. verenpaineongelmaiset ja lapset) ja tosiaan sellaisesta kaupan superhalvasta "jyväpussista" saa jo valtavan määrän popparia, ja muutamassa minuutissa saa koneeseen tehtyä isomman määrän kuin mikrossa kerrallaan, joten olisi nopeampaakin. Nuo popparikoneethan oli muutama vuosi sitten muodissa, joten kannattaa vaikka fb:stä kysellä, jos jollain olisi antaa vaikka pientä korvausta vastaan lainaksi! :)

    - Sara

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meillä kanssa sulhanen on ihan hulluna popcorniin. Ja mikä olisikaan parempi teille popparihulluille! :D Kannattaa ehdottomasti hyödyntää jos tuntuu omalta jutulta! Toi suunnitelma kuulostaa kyllä tosi hyvältä, nam!

      Poista