sunnuntai 30. maaliskuuta 2014

Valaistusasiaa

Olenkin kirjottanut aiheesta jo aiemmin, mutta suunnitelmat ovat kovasti muuttuneet edellisen tekstin jälkeen. Meidän juhlapaikka on aivan ihana muuten, mutta tunnelmaa luova valaistus sieltä puuttuu omasta mielestäni täysin. Vaihtoehtona olisi joko olla täysin kynttilöiden valon varassa tai sitten vaihtoehtoisesti melkein kaikki valot päällä, joka ei mielestäni olisi edes varteenotettava vaihtoehto.

Me kummatkin laitetaan tunnelma häiden tärkeysjärjestyksessä sijalle yksi. Hyvä tunnelma tekee siis mielestämme häistä kuin häistä kaikille mielekkäät ja mukavat. Hyvä tunnelma on varmasti mahdollista saada aikaan vaikka loisteputkivaloilla, mutta me päätimme ottaa tunnelman rakentamisessa avuksemme värilliset tunnelmavalot, jotka vuokraamme. Valaistukseen panostaminen on myös erittäin toimiva keino saada tylsästä työväentalon salista upea juhlatila!

Olemme kartoittanut tässä viime viikkoina valaistuksen tarjontaa ja verranneet hintoja. Monet palveluntarjoajat tuntuvat yhdistävän paketeiksi dj:n ja valaistuksen, joka ei meidän tapauksessa ole se sopivin vaihtoehto. Kuitenkin ahkeralla tarjouspyyntöjen naputtelulla löytyi meillekin potentiaalinen valojen vuokraaja.

 
 




Kuvat häädj.fi
 
Onko teillä mietitty häiden valaistusasiaa? Aiotteko hankkia ulkopuolista apua?

4 kommenttia:

  1. Mä mietiskelin sitä paljonkin, mutta hääpaikan varmistuttua (joka on vanha teollinen tila), päädyttiin siihen, että hoidetaan valaisu itse. Meille tulee valopiuhoista koottu valoseinämä, paljon kynttilöitä ja bändin valaisu erikseen. Valo vaikuttaa kyllä tosi paljon juhlan tunnelmaan! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. http://www.restless.fi/ Kuulostaa ihanalta toi teidän valaisusuunnitelma! :)

      Poista
  2. Hei mistä teidän valaistus siis on? Meillä aika hankala tila juhlapaikkana just valaistuksen vuoksi, joten nyt pistit pahan mietintämyssyyn ja budjettia horjuttamaan :P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. http://www.restless.fi/ Hups kommentoin ton vahingossa tohon ylempäänkin kommenttiin! Kokeilkaa kysyä tuolta pelkkiä valoja, ei ihan kamalasti huojuta pientäkään budjettia ;)

      Poista