keskiviikko 5. maaliskuuta 2014

Morsiandieetti

Meidän perheessä ei ole keskusteltukaan häistä varmaan kuukauteen. Hääjutut junnaa paikoillaan, eikä kummallakaan riitä oikein aikaa tai kiinnostusta saada mitään häihin liittyvää aikaiseksi. Tässä vaiheessa ei voi muuta kuin kiittää itseään siitä, että ollaan oltu ajoissa liikenteessä häiden suhteen ja nyt onkin ollut varaa pitää taukoa niistä. On ollut ihan outoa mulle kun päivittäinen blogisurffailu ja pinterestin selailu onkin jäänyt välistä ihan kokonaan.

Meillä aloitettiin vuoden alussa tavoitteeksi terveellisemmät elämäntavat ja siinä samalla salitreenikerrat viikossa lisääntyivät aina 5-6 viikkokertaan asti. Ollaan kummatkin hurahdettu koko treenausjuttuun ihan täysin ja itselleni se onkin aina yksi päivän kohokohdista! Kyllä siinä aika kauan meni kunnes oppi siihen, että sinne salille on oikeasti mentävä melkein jokaisena päivänä eikä tekosyitä ole. Nyt viikolla kahdeksan olen kyllä ainakin tuplasti onnellisempi kuin viime vuoden lopulla!


Toivottavasti kohta innostus kasvaa hääjuttuja kohtaan, sillä eipä ole kovinkaan pitkä aika kutsujen lähettämiseen ja to-do-lista kummittelee jääkaapin ovessa...

6 kommenttia:

  1. Tauko tekee hyvää hääsuunnittelusta. Kyllä se into taas löytyy jostain. :)
    Mun pitää ottaa susta mallia ja vaan raahautua salille!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No toivotaan tosiaan! :) Se alku on kyllä kaikkein vaikeinta... Varsinkin kolmas viikko. Tsemppiä!

      Poista
  2. Elämäntaparyhdistäytyminen on täälläkin mielessä. Itsekseen tuntuu aika takkuiselta, mutta jos on toinen mukana ruoskimassa, niin vähän löytyy edes motivaatiota.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvältä kuulostaa! Munkin mielestä on niin suuri apu kun on se toinen joka päivä vieressä ja jos se menee niin onhan sitä itsekin pakko! ;)

      Poista
  3. Oi salilla käyminen on ihanaa! Varsinkin kun siihen rytmiin pääsee! Nyt kun mekin ollaan palailtu Espanjadta, niin pitäisi salikorttia taas käyä hommailemaan! :)
    Eikhön ne hääjutut ala kohta taas kiinnostamaa ku saadaa kevättä vähän pidemmälle, muutama plussa-aste ja auringonpaiste saa ihmeitö aikaa! ;)) Tsemppiä muru<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä luulin että ootte vielä pidemmän aikaa siellä! Oot varmaan ihanan ruskea :) Oon kyllä samaa mieltä, että se on ihanaa, mutta on myös niitä päiviä kun salilla käyminen on kaikkea muuta... Toivotaan että nyt innostus vähän kasvais, kiitos Jessika! <3

      Poista