maanantai 17. helmikuuta 2014

Täydellinen päivä ja LMD!

Lauantai oli aivan upea päivä, lähes täydellinen! Myös mekin vierailimme Love Me Do - tapahtumassa. Oli aivan ihanaa nähdä muita bloggareita häätunnelmissa, ja mikä parasta, tällä kertaa myös sulhanen oli lupautunut tulemaan mukaan!

Päivä alkoi aiva upeasti nimittäin aamiaisella Roomassa, jonka jälkeen suunnattiin lentokentälle ja lähdettiin kohti koti-Suomea. Koko Rooman reissu oli aivan upea, mutta eipä siitä täällä blogissa sen enempää. Pakko myöntää, että kaupunki tosiaan ylitti odotukseni!


Heti koneen lähdettyä käytiin kotona vaihtamassa vaatteet ja seuraavaksi otettiin suunta kohti LMDta. Tapahtuma oli rakennettu visuaalisesti niin kauniiksi! Meillä on tällä hetkellä hääsuuunnitelmat jo niin pitkällä, että emme löytäneet juurikaan mitään hyödyllistä häiden kannalta, mutta tunnelma ja tapahtuma kokonaisuudessaan oli ihana ja kokemisen arvoinen!


Enemmän Love Me Do-tapahtumasta kuulette omassa postauksessaan, mutta täytyy sanoa että tykkäsin! Sulhanen, joka inhoaa kamalia ihmismassoja oli todellakin onnellinen siitä, että nämä messut eivät pursunneet ihmisiä ja lastenvaunuja. Olipa muuten ihanaa tavata kaikkia blogituttuja! Ihanaa kun tulitte moikkaamaan!

Itse emme kovinkaan kauaa viettäneet tapahtumassa aikaa, vaan suuntasimme kaveripariskunnan kanssa syömään. Ja kyllähän se ilta venyikin, kun he saivat kerrankin nauttia lapsivapaasta illasta. Aivan ihana päivä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti