tiistai 4. helmikuuta 2014

DIY Paperipillien liput

Bongasin Pinterestin lumoavasta maailmasta sellaisen ihanan turhuuden kuin paperipillien koristelun. Ja siis tottakai tuollaiset liput piti saada koristamaan myös meidän pillejä! Pillit todennäköisesti päätyy häissä tyhjissä (jotenkin koristelluissa) lasipurkeissaan esille jokaiseen pöytään, jos ei käyttöön niin sitten vaikka vain ihan koristeiksi. Kyllä noista ainakin omasta mielestäni aika hauskoja tuli! Kyllä mä olen ehdottomasti sitä mieltä, että niissä yksityiskohdissa on sitä jotain!

Liput paperipilleille


Pillilippuja voi tilata esimerkiksi Etsystä, mutta jos budjetti on tiukilla tai muuten vain tuntuu kivalta väkertää jotain itse, voi liput tehdä helposti itse do-it-yourself-meiningillä. Omat lippuni on kaksipuolisia ja íhan omakeksimillä teksteillä varustettuja.

Homma käy niinkin helposti, että tiedostoon täytetään omat tekstit ja sivu tulostetaan A4-kokoisena. Seuraavaksi liput leikataan ääriviivoja pitkin ja lopun voi päätellä mun superhienosta DIY ohjeesta! Printit ja selvemmät ohjeet täältä.


Toivottavasti jollekin oli apua! :)

8 kommenttia:

  1. Ääää ei vitsi sika kivan näkösiä!! 8) Ootan kyllä innolla et mulle koittaa joskus tän elämän aikana häitten suunnittelun aika ;) Pääsee sitte askartelee kaikkea ihanaaa!!!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Jessika! Toi askartelu on tosi stressaavaa mun mielestä kun pelottaa, että kaikki ei mene täydellisesti, jolloin mulla menee totaalisesti hermot. Tosi huono piirre mussa :/ Voishan se aika jo kohta koittaa? ;) Ja voihan noita askarrella vaikka valmiiksi, haha!

      Poista
  2. Kivalta näyttää. Ja tuo sinisen ja vaaleanpunaisen väriyhdistelmä on tosi kiva! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tosi kiva kuulla! Toi yhdistelmä on tavallaan vahinko, meillä vaihtui teema ja noi vaaleanpunaiset on siitä jäännöstä, joten päädyttiin sitten lisäämään se meidän teemaväriksi! :)

      Poista
  3. Ihania! Voisin niitten muutamien lasten pilleihin taiteilla tuollaiset ^^

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva että tykkäät! Lapsille voisi vaikka laittaa nimet noihin?

      Poista
  4. Haastan sinut!

    http://johkutahtoo.blogspot.fi/2014/02/haaste.html

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos haasteesta! Pitää käydä katsomassa :)

      Poista