torstai 6. helmikuuta 2014

Huntu - CHECK!

Pohdin joskus hääpuvun ostamista ulkomaisesta nettikaupasta ja olen niin tyytyväinen etten tehnyt sitä! Tiedän, että olisin stressannut aivan hullunlailla koko puvun valmistus- ja toimitusajan, ja jos puku ei olisi ollut täydellinen, en todellakaan tiedä mitä olisin tehnyt. Todennäköisesti ostanut uuden.
Tein silloin päätöksen, että jos puku syö ajateltua suuremman osan budjetista, niin huntu on se jossa me pihistetään sitten.

No, se Etsystä tilaamani huntu kotiutui ja on täydellinen! Paketti oli aivan pikkuruinen ja voitte vain arvata millaisessa rypyssä tämä oli! Pitkän pohdinnan jälkeen uskaltauduin silittämään liinan läpi höyrysilitysraudalla, toimii! Pituudeksi myyjälle ilmoitin 270cm, eli huntu jää 10 cm pidemmäksi. Ovathan nuo juhlapukumyymälöissä tarjolla olevat hunnut varmasti huomattavasti parempilaatuisia, mutta tämäkin kangas vaikuttaa jopa ihan hyvälaatuiselta! Tykkään tosi paljon ja olen todella tyytyväinen!


Tuleeko muille huntua? Millaisia?

8 kommenttia:

  1. Ihana! Mulle näillä näkymin on myöskin tulossa pitkä huntu, mutta harkinnassa vielä, mistä sen hankin. : )

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Jos budjetti yhtään kestää sitä, taitaa turvallisempi olla hankkia ihan koti-Suomesta. Pitkät hunnut ovat parhaita! <3

      Poista
  2. Itselleni ei ole tulossa huntua hääpäiväksi, vaikka sitä aluksi pitkään mietinkin. Jos sellaisen olisin ottanut se olisi ollut pitsireunuksinen pitkä huntu jonka olisin todennäköisesti ostanut Aasiasta sillä Suomessa ne ovat aivan tuskaisen kalliita.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mietin kanssa pitsireunuksista, mutta en oikein uskaltanut aasiasta sellasita tilata. Jokainen näytti omaan silmääni väärän laiselta. Hinnat ovat Suomessa kyllä aivan liikaa meille.

      Poista
  3. Mulle tulee huntu ja itseasiassa olen ajatellut tilata sen myös Etsystä! Mallia täytyy miettiä sitten tarkemmin kun on pukukin tiedossa, pituudeltaan kuitenkin haluaisin sen olevan ihan täyspitkä katedraalipituinen.

    Kuinkas pitkään sinulla kestikään saada tilaus Etsystä? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, puku kannattaa hankkia ensin ehdottomasti! Hunnun tekemisessä ja sen postituksessa meni yhteensä muistaakseni reilu kuukausi.

      Poista
  4. Kävin lukemassa tän postauksen ja googlasin samantien huntuja, ja tilasinkin! Eli kiitos sulle, sain itteäni niskasta kiinni ja hoidettua tuonkin asian! :D Toi sun huntu on tosi kaunis, mä pidän tosi paljon yksinkertaisista ja pitkistä hunnuista. Mulle tulee nyt sitten tällainen: http://www.morsiusgalleria.com/kauppa/product_details.php?p=132 :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihanaa, kiitos! Tuokin huntu on kyllä todella kaunis! Kiva olla avuksi :)

      Poista