lauantai 22. maaliskuuta 2014

Häätuoksu

Oon jo vime keväästä asti katselut itselleni hajuvettä häitä silmällä pitäen. Häätuoksu on omasta mielestäni niin ihana ajatus! Varmasti upeaa haistella ihanaa hääpäivästä muistuttavaa tuoksua, joka palauttaa ne upeat muistot mieleen yhä uudestaan! Tuoksuunhan liitetään erittäin vahvasti muistot.

Häätuoksun ideana on se, että tuoksua käytetään hääpäivänä ja sen tarkoituksena on myöhemmin sitten muistuttaa niistä ihanista muistoista. Itselläni on häätuoksu ehdottomasti hankintalistalla, mutta aion yhden päivän tuoksun käyttämisen sijasta suihkutella tuoksua joka päivä häiden lähiviikkoina ja häämatkalla. Uskon, että kun tuoksua käyttää pidemmän ajan, siihen kohdistuva muistokin syvenee.

Viimekuisella Rooman reissulla silmiin (ja nenään) osui yksi tuoksu, joka oli aivan ylitse kaikkien muiden! Jätin tuoksun tyhmä taxfreehin, ja nyt kaduttaakin todella! Kyseistä tuoksua ei nimittäin löydy Suomen kaupoista ja jos löytyy, niin hinta on aivan päätä huimaava! Mutta kyllä mun on se vaan pakko saada.
 

Miss Dior Blossom Bouqet

 
 
 
Onko teillä suunnitelmissa ostaa häätuoksu? Mikä?

4 kommenttia:

  1. Ostettiin miehen kanssa molemmille häätuoksut noin kuukausi ennen häitä. Päädyin Armanin Code Lunaan, mies Viktor & Rolfin Spicebombiin. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi, toi sun tuoksu on on kyllä ihana! Tuota miesten tuoksua pitää ehdottomasti käydä tuoksuttelemassa :)

      Poista
  2. Häätuoksu kuulostaa tosi ihanalta ajatukselta :) Ootko nähnyt missään Suomessa tuota tuoksua? Olisi näemmä mukava tietää mille tuoksuu :) Pullo ainakin näyttää tosi ihanalta ja pinkiltä, on myös varmasti hyvän tuoksuinenkin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itseasiassa Stockmann Beauty-myymälässä törmäsin juuri eilen tuohon! En ennen kyllä ole Suomessa nähnyt. Käy ihmeessä kokeilemassa, on sen arvoinen todellakin! ;)

      Poista