sunnuntai 13. lokakuuta 2013

Mitä meille kuuluu?

Oon tosi huono tekemään mitään mitä meille kuuluu-postauksia, vaan postailen yleensä aina kun kesksin jotain mielenkiintoista teille jaettavaksi. Tuntuu siltä että miksi teitä kiinnostaisi meiän arkihommat, mutta nyt ihan vaihteen vuoksi vähän erilainen postaus!

Mun puku kotiutui viikko sitten mokiltä odottamaa häitä ja se oli aivan ihana, juuri niinkuin muistinkin! Se vie kyllä aivan liian ison tilan meidän reilusta kolmesta kymmenestä neliöstä... Mutta onhan se nyt ihanaa kun sitä pääsee ihastelemaan aina kun haluaa. :)


Nyt ollaan vasta alettu tekemään kunnolla hankintoja häitä varten. Tiistaina mennään todennäköisesti käymään juhlapaikalla vähän mittailemassa pöytin ja katsomassa pöytäjärjestystä, että nähdään minkä kokoisia kaitaliinoja aletaan ompelemaan ja kuinka paljon vieraita saadaan mahdutettua niin, ettei tule ahdasta.

Tosi hyvä oikeastaan nyt käydä siellä paikan päällä, niin saadaan vähän selkiytettyä asioita! Kutsujakin voi sitten alkaa miettiä, kun tarkka määrä selviää.

Meillä oli eilen kavereiden lapsen ristiäiset ja kohta lähdetään oman kummityttömme ensimmäisille synttäreille!

4 kommenttia:

  1. Hei,
    Eksyin blogiisi sattumalta tutkiessani netin syövereitä ja silmät solmussa haaveillen oma morsiuspuvun tilaamisesta netistä. :) Liikkeitä on joka lähtöön ja se tuottaakin eniten tuskaa, että mihin luottaa.. Tilasitko oman pukusi toisessa postauksessa mainitsemastasi DresslyMe.com sivustolta? Pukusi ilmeisesti tuli perille ja vastasi odotuksia?

    - Lilli, tuleva morsian 2014

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heippa Lilli! Mulla kävi niin, että en sitten uskaltanutkaan tilata kopioa puvusta, vaan löysin Skotlannista käytettynä aidon Maggie Sotteron Monca Marie-puvun ja tilasin sen sitten. Kurkkaapas Facebookissa Häät 2014-ryhmää, siellä tosi monet on tilannut netistä ja ryhmässä on myös paljon kuvia niistä puvuista. Onnea puvun etsintään!

      Poista
  2. Kiitos vastauksesta ja vinkeistä! Pukusi on erittäin kaunis ja taidan vierailla blogissasi jatkossakin, hakemassa inspiraatiota! :)

    -Lilli

    VastaaPoista