torstai 17. lokakuuta 2013

Ensimmäisiä hääshoppailuja!

Meidän ovikello on soinut viimeaikoina tiuhaa tahtia kun mä oon vihdoinkin uskaltautunut aloittamaan koristeiden hankkimisen. Mies tietääkin jo, että ovikellon soidessa siellä yleensä on joku posteljoonisetä tuomassa taas uutta pakettia, jonka hullu morsiamensa on tällä kertaa kokenut välttämättömäksi ostokseksi häiden onnistumisen kannalta.

Mulla on joku hullu fiksaatio noihin puukirjaimiin, joten pakkohan sellaiset oli hääparin pöytään hankkia! Tilasin eBaystä ja tälläiset tuli! Tosi kivat omasta mielestäni, mitä te tykkäätte?

 




Muita ostoksia, oikeastaan silloin ennen teeman vauhtamista on ollut nuo paperipillit, joista vaaleanpunaiset onneksi menee vielä nykyiselläkin teemalla, silkkipaperia aivan kamala kasa, lisää silkkipaperia, korttipohjia vieraskirjaa varten ja ohutta nauhaa, josta tulee söpöt rusetit saippuakuplien päihin.

Kysyin muutama päivä sitten miehen mielipidettä yhteen Now and Foreverin uuden katalogin kutsusta ja mies vastasi, että eihän me nyt tollasia voida ottaa kun ne ei sovi yhtään meidän teemaan! Olin tosi yllättynyt jo siitä, että mies ylipäätänsä tiesi meidän teeman! Sain hyvät naurut, kyllä siellä syvällä sisällä taitaa pieni groomzilla heräillä! :D

8 kommenttia:

  1. Oli heti pakko itekki käydä tilaamassa Ebaystä tuollaiset Mr & Mrs kirjaimet ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne on kyllä ihan yli-ihanat! Kiva jos oli apua :)

      Poista
  2. Tuollaiset kirjaimet on meilläkin hankintalistalla, ihanat! : )

    VastaaPoista
  3. Groomzilla :D en olekaan ennen edes kuullut tollaista versioo!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha! Musta ihan huippusana :D Ei kyllä tosiaan kauheen usein ainakaan Suomessa törmää sellasiin

      Poista
  4. Mistä noi mintunvihreät pillit on ostettu? :)

    VastaaPoista