lauantai 6. syyskuuta 2014

Tunnelmia häiden jälkeen

Suuret kiitokset kaikille onnitteluista! Vaimona on aika ihanaa ;)

Kotiuduttiin tänään aamulla kylmään, usvaiseen Suomeen. Onneksi sumu kuitenkin hälveni ja samalla lämpötilakin kohosi. Ei tää ehkä niin kauheeta ole, vaikka tuntuukin oudolta ajatella, että nyt pikkuhiljaa olisi se paluu arkeen edessä. Mihin katosivat kaikki nämä päivät?

Meillä oli tosiaankin aivan täydellinen häämatka! Matka oli paljon enemmän kaikkea kuin olimme odottaneet ja fiilis koko reissun ajan oli aivan uskomaton! Tänään tulee häistä kuluneeksi kaksi viikkoa, jotka ovat olleet ehdottomasti elämämme parhaat ja onnellisimmat.

Meidän kummankin tunnelmat ja ajatukset tästä kaikesta upeasta, jota elämässämme on muutaman viime viikon sisällä tapahtunut ovat kovin samanlaisia. Kummatkin olivat onnellisia maailman ihanimmasta hääpäivästä, mutta missään vaiheessa ei ole tullut sitä haikeuden tunnetta ja harmitusta, jonka pelkäsimme valtaavan meidät kun päivä on nyt vihdoin ohi. Haikeuden tunteen tilalla meillä on huojentunut olo siitä, että kaikki meni upeasti ja kaikki se stressi ja homma on nyt ohi. Häämatka taas meni sellaisessa onnen tunteessa, että siihen jäi täysin koukkuun. Onneksi mulla on vielä viikko lomaa, sillä nyt pää on vielä niin pilvissä!

 

Palailen pian häämatkakertomusten parissa, sillä nyt vielä kaikki on jossain määrin hyvässä muistissa, vaikka päivät tuntuvat olevankin mielessä yhtä sulaa vaaleanpunaista rakkausmössöä. <3

6 kommenttia:

  1. Onnea avioparille! :) Ihanaa että sekä hääpäivä ja häämatka olivat onnistuneita kaikinpuolin, hääkertomusta odotellen siis!

    Ps. Ihanat häämatkakuvat :)

    VastaaPoista
  2. Voi miten mahtava tuo sormuskuva!! Sama tunne itsellä häistä. Päivä oli ihana, mutta on omalla tavallaan myös ihanaa että se on ohi. Hieman mieltä kaihertaa, ettemme päässeet häämatkalle, se olisi ollut varmasti upeaa, mutta ehkä se yhteisen lomankin aika vielä joskus tulee. (Ja yhtään ei helpota katsella näitä muiden upeita häämatkakuvia...)

    Innostuneesti jo odotellaan tarinaa häistä ja matkasta.!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! :) Oikeasti oon aika iloinen siitä että se on juuri matka, joka tuntuu haikealta jättää taakse, koska matkoja voi tosiaan tehdä lisää vaikka kuinka monta! Etteköhän tekin pääse vielä ;)

      Poista
  3. Ihana kuulla että häämatka sujui! Mä oon käyny varmaan kakskyt kertaa kurkkimassa että joko oot päivitellyt! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi ihana! :D Saatiin Klobbenista niin ihanan näköinen, en malta oottaa että saat nähdä kuvia ja kun teillä on vielä sama teemakin! Ihanaa kun nyt on aikaa päivitellä blogiakin kun kaikki aika ei mene hääjärjestelyihin.

      Poista