keskiviikko 17. syyskuuta 2014

Meidän häämatka osa 1

Meidän häämatka Koh Samuille starttasi Helsinki-Vantaalta myöhään tiistai-iltana 26.8, muutama päivä lauantaisten häiden jälkeen. Olo oli niin kovin onnellinen ja helpottunut, että koko häämatka ei ennen lähtöpäivää pyörinyt edes juurikaan mielessä. Matkalaukut saimme pakattua juuri ennen lähtöä, joka ei ole lainkaan tapaistani ja ihan pieni jännityksen poikanen iski vasta matkalla lentokentälle. Normaalistihan stressaan ja järjestelen kaiken muiden puolesta enkä pysty rauhoittumaan millään, ellen tiedä varmasti kaiken olevan juuri niin kuin pitää. Mutta häiden jälkeen tämä vaimo on ollut kuin toinen ihminen. Onnellinen ja rauhallinen.

Menomatkalla lensimme Koh Samuille Hong Kongin kautta. Finnair muisti tätä tuoretta avioparia lasillisilla shampanjaa. Meidän lento oli myöhässä ja pääsimme kirmaamaan lentokentän työntekijän perässä pitkin terminaalin käytäviä jatkolennolle.






Hotellille saavuimme myöhään illalla ja ihanat hotellin työn tekijät ottivat meidän paikalliseen tapaan erittäin nöyrästi ja iloisesti vastaan. Check in tehtiin mukavasti tervetuliaisjuomat kädessä. Matkalaukkuja emme missään nimessä saanut kantaa itse. J:lle tuli huono omatunto kun pieni thaimaalaismies nosti laukut autosta ja lähti raahaamaan niitä kohti huonettamme.




Respan rouva ohjasi meidät huoneeseemme ja varmisti vielä kerran, että huone ja hotelli ovat mieleemme ja olivathan ne! Tottavie olivat. Aamulla, kun muistimme taas missä olimme, avasimme verhot ja meitä vastassa oli aivan upea näky!

Hotellimme sijaitsi alle 10 min ajomatkan päässä Lamai-rannasta, joka on saaren toisiksi tunnetuin ranta, ja jonka ympärille myös palvelut luonnollisesti asettuneet. Oma rantamme kaikessa idyllisyydessään oli aivan omiaan meille, mutta ravintolavalikoima oli varsin rajallinen. Tästä syystä käytimme hotellin järjestämää aivan loistavaa tuktuk-tyyppistä kuljetusta ilmaiseksi vähintäänkin kerran päivässä. Ensimmäinen päivä Samuilla meni enemmän tai vähemmän ilmastoon totutellessa ja ympäristön tutkimisessa.








...jatkuu myöhemmin!

1 kommentti:

  1. Ääää miä en kestä! Tääl niiskutan ja luen kylmien väreiden saattelemana tätä :D oon ihan sekasin. Musta avan on niiin ihana lukea näitä <3 oot maailman söpöin<3

    VastaaPoista