keskiviikko 14. elokuuta 2013

Kaitaliinat ja valinnan vaikeus

Perinteinen teemaväriin sopiva kaitaliina-juttu ei ole oikein saanut mua syttymään missään vaiheessa. Ajateltiin ensin vain pelkkiä valkoisia pöytäliinoja, mutta se vaihtoehto taas tuntuu vähän tylsältä. Rustiikka-teeman myötä onkin tullut uusi varsin varteenotettava vaihtoehto! Olemme ajatelleet valkoisten pöytäliinojen päälle juuttikankaisia kaitaliinoja.


Vaarana on kuitenkin, että tätä juuttikangas-juuttinaru-juttua tulee liikaa ja se taas näyttää omaan silmään ainakin tosi tyhmältä… Sulhanen ei kyllä ihan niin innostunut ole tästä vaihtoehdosta. Persoonallisuutta voisi kankaisiin luoda maalaamalla niihin sabluunan läpi jonkin tekstin tai meidän nimet ja päivämäärän. Juuttikangasta on myös saatavilla suht edullisesti.

 Toinen vaihtoehto meillä on tumman harmaat kaitaliinat, jolloin tyyli pysyisi ”elegantimpana”. Väriin on helppo yhdistää meidän teemavärejä, vaaleanpunaista ja –sinistä, sekä valkoista. Sitten tuota rustiikkaa voisi olla muuten lisää pöytäkoristeissa…




MUTTA sitten törmäsin tähän ja molemmat olivat myyty. Meneeköhän tuollaiseen raidalliseen kankaaseen sitten enemmän rahaa... Etsinnät alkakoon!


Onneksi häihin on vielä vuosi aikaa… Ei kyllä ikinä olisi tullut mieleen, että pöytien tekstiilit voisi tuottaa näin paljon päänvaivaa. Kummasta te tykkäätte enemmän?

6 kommenttia:

  1. Kaksi ensimmäistä oli enemmän mun mieleen, viimeinen on toki myös kaunis mutta jostain syystä se tuo mieleeni 1700-luvun tuolin päälliset. Ei sekään siis ole huono vaihtoehto ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nyt kun mainitsit ne tulinpäälliset niin en voi enää olla huomioimatta sitä! :D Mutta ehkä sitten koristeiden kanssa... Joo toi juuttikangas on erittäin vahvoilla.

      Poista
  2. Hei juurikin tuollaista raitaista pellavakangasta oli Eurokankaassa. Myyjä suositteli sitä minulle, kun etsin omia kaitaliinojani. Ja jos Korpulle tulee siitä mieleen tuolin päälliset, niin minua ne muistuttaa intin pyykeistä :D Mutta vain hyvällä tavalla, koska tuollainen kaitaliina olisi todella kivannnäköinen kattauksessa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Elliina tosi paljon! Pakko käydä katsomassa! Mies nauroi tolle intin pyyhe-jutulle :D

      Poista
  3. Omaan silmääni raidallinen kaitaliina näyttää tosi hyvältä ja elegantilta.

    VastaaPoista