torstai 13. syyskuuta 2012

Oikea aika aloittaa hääpuvun metsästys?


“Olenko hääfriikki, kun jo nyt tulen kokeilemaan hääpukuja ensi vuodelle?” kysyi hieman jännittynyt morsian. Et ole, olet oikein hyvässä ajassa. Hääpukua kuuluu tulla katsomaan silloin kun ajatus sen hankkimisesta tuntuu hyvältä. Nyt jos saisin hoputtaa hiukan niin hoputtaisin vähäsen alkutalven morsiamia kaupoille katsomaan hääpukuja!
Aikataulu puvun ostossa voi olla hyvin moni-ilmeinen. Puvun voi ostaa kahta vuotta etukäteen, kuten eräs morsian on tehnyt. Se on jo valmiiksi värillisellä tyllillä tuunattukin ja kengätkin on samaan sävyyn värjätty. Ensi viikolla hän noutanee koko paketin kotiin odottelemaan tulevia häitä. Tai sitten voi tehdä niin, kuten tähän mennessä nopeimman päätöksen tehnyt morsian teki ja osti hääpuvun vartissa eräänä tiistaina. Ei tässä tietysti mitään kiirettä ollut, koska häät oli vasta perjantaina.
Lainaus ihanan Stilissiman blogista.
Koska siis on oikea aika alkaa etsimään SITÄ täydellistä pukua, joka kruunaa sen yhden elämän tärkeimmistä päivistä? Ei siihen taida olla oikeaa aikaa, mutta viimeistään puolta vuotta ennen varmistut siitä, että puku ehtii korjauksineen ajoissa, vaikka saahan sen hoidettua jopa viikkoa ennen häitä tarpeen vaatiessa!
Meillä aloitellaan pikkuhiljaa hääpuvun etsimistä. Taidan olla siihen hankalampaan kastiin kuuluvampia asiakkaita, koska tiedän aika tarkkaan minkälaisen puvun haluan. Sweet heart-pääntie, pitkä laahus, valkoinen (ei ivory) ja A-linjainen, niistä on mun unelmapukuni tehty! :)  
Tän hetken lemppareihin lukeutuvat seuraavat upeat luomukset:
Maggie Sotteron Monica Marie

Maggie Sotteron Sylvia

Pronoviaksen Alcanar

Eipä taida opiskelijabudjettiin oikeen sopia nämä ihanuudet... 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti