keskiviikko 10. heinäkuuta 2013

Teemapohdintaa

Mitä enemmän olen miettinyt teemaväriä, sitä varmemmaksi olen tullut siitä, ettei meidän häissä nähdä vain yhtä sellaista. Näen mielessäni sen, kun ollaan innostuttu hankkimaan kaikkea juuri tätä yhtä väriä, eikä se ainakaan meidän kummankaan silmää miellyttäisi.

Teemavärejä on siis valikoitunut meille useita. Ensin mietimme, että häät koottaisiin eri pastelliväreistä, vaalean punaisen, keltaisen, vihreän ja sinisen eri sävyistä. Kun värejä alkoi miettimään miltä ne käytännössä näyttäisivät, valikoitui jatkoon vain vaaleanpunaisen, vaaleansinisen sekä mintunvihreän sävyt ja tietenkin valkoinen varmaankin ihan ykkösvärinä.

Värikartta teemaväreistä
 
Muu meidän häissä näkyvä "teema" on DIY, pieni rustiikkisuus, vintage ja pitsi tai niiden yhdistelmä, kuulostaa selkeältä, eikö! Vaikea valita vain yhtä linjaa, mutta eiköhän tästä se juuri meidän häiden oma tyyli ja tunnelma ala kehittymään.
 



2 kommenttia:

  1. Kauniita värisävyjä, näyttää niin kovin samalta kuin mitä itselle on mieleen :)! Tulin tänne vastavierailulle ja jään myös lukijaksi.

    VastaaPoista