sunnuntai 16. maaliskuuta 2014

Sulhasen pukeutuminen

No nyt on kyllä korkea aika jatkaa hääsuunnittelua kun sulhanenkin huomautti jo, että eikö meidän pitäisi pikku hiljaa alkaa vähän tekemäänkin jotain. Ja oikeassahan tuo on... Täällä päässä on kuitenkin jo pientä ryhtiliikettä ollut havaittavissa, kun eilen alettiin katsomaan mistä sulhaselle löytyisi häihin päällepantavaa.

Meidän häistä on tulossa ilmeeltään nuorekkaat ja rennot. Näin ollen frakki ja saketti ei meidän tapauksessa tullut kysymykseen vaihtoehtoja kartoittaessa. Tosin oman pitkälaahuksisen hääpukuni ja cathedral-pituisen huntuni kanssa frakki olisi (ymmärtääkseni?) ollut se etiketin mukainen vaihtoehto. Meillä kuitenkin mennään vaan oman fiiliksen pohjalta, joten vaihtoehdoiksi jää puku ja smokki.

Smokkivaihtoehtoa emme ole vielä edes kovinkaan paljoa miettineet, lähinnä ajatustasolla ihan kiva kokeilla miltä sekin näyttää. Kuitenkin ykkösvaihtoehtona meillä mennään puvulla. Puku on meillä tarkoituksena ostaa omaksi, sillä sille kuitenkin tulee niin paljon käyttöä myöhemmin. Ihanaa kun meillä on J:n kanssa niin samanlainen maku tässäkin asiassa, sillä kummatkin ovat tässä täysin samoilla linjoilla. Puku saa olla malliltaan ehdottomasti slim fit.

Sulhasen hääpäivän tyyli

 

Puku saa olla tumman sininen tai harmaa...

 

Sulhanen toivoisi eniten harmaata pukua, mutta jos sellaista ei löydy, niin tumman sininen on myös toinen vaihtoehto.
 

Rusetti on ihan pakko saada...

 
 

Rusetti saisi kuulemma olla harmaan puvun kanssa olla tumman sininen (ykkösvaihtoehto) tai musta ja tummansinisen puvun kanssa harmaa tai hopea.
 

...samoin henkselit!

 
 
 
 
Onko teillä mietitty sulhasen pukeutuminen jo valmiiksi?


10 kommenttia:

  1. Ideoita on ja sulhanen on aika vaativakin. Hänellä on töissä päivittäin tumma puku käytössä, joten jollain tavalla pukuun täytyy löytyä upgrade - mutta samalla puku pitäisi olla sellainen, että sen voi helposti yhdistää esim liiviin (jaa, mikäköhän niiden virallinen nimi onkaan suomeksi..), jonka taas voi myöhemmin jättää pois, jolloin puku on toimiva myös työkäytössä. Sulhasen puku edelleen siis hankintalistalla - myös täällä slim fitiä ja tummansininen puku tällä hetkellä ykkösenä mietinnässä... : )

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Apua tossa on kyllä haastetta! Varsinkin tälläiselle morsiamelle joka ei nyt ihan rehellisesti niin hirveästi noista asioista tiedä, haha! Mutta slim fit sen olla pitää ;)

      Poista
  2. Me ollaan jonkun verran katseltu mitä M haluaa laittaa päällensä, mutta sulhanen ja bestmanit haluavat lähteä keskenään vuokraamaan puvut ja pitää samalla miesten viikonlopun helsingissä... Että en tiedä kuinka paljon mulla tulee olemaan sanomista :D. Onneksi pukuja katsellessa ollaan oltu aika samaa mieltä mitä halutaan..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No onneksi on kuitenkin samanlaiset linjat teillä siitä mitä haluatte! Ehkä sä yllätytkin positiivisesti ;)

      Poista
  3. Onpa jotenkin yllättävän hyvännäköiset nuo harmaat henkselit! Tummansinisen puvun alla olisivat yllättävä ja tyylikäs valinta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo oon kyllä ehdottomasti samaa mieltä! Kiva että säkin tykkään! :)

      Poista
  4. Mies kävi vuokraamassa Namista itselleen saketin, muuta en tiedä. Meillä hänkin halusi pitää minulle yllätyksenä hänen pukeutumisensa, samoin kuin minun pukeutuminen on hänelle. Tosin sen verran tosiaan tiedän että miehellä on se saketti, ja mies tietää että minulla on valkoinen pitkä olkaimeton puku jossa on nyörit selässä :) Vähän jänskättää kyllä nähdä miltä hän näyttää hääpäivänä <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Munkin mies sanoi joskus aluksi, että hänkin haluaa yllättää mut samalla tavalla, mutta sitten se vain jäi. Tosi ihana ajatus! Tuleeko teille muuten first look-kuvat? Varmaan aika hauska siten nähdä sun ilme, haha!

      Poista
  5. Puku löytyi yllättäen Solosta, vaikka olimme varautuneet sen jo teettämään Saumassa. Nuo kuvat on suoraan meidän inspiraatiokuvista. Puku on, rusetti löydettiin, kengät on, vielä liivi ja paita!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tosi hyvä sattuma että löytyi! Me löydettiin kanssa eilen, jipii!

      Poista