torstai 30. tammikuuta 2014

Kaasojen mekot

Olemme teeman päättämisestä asti katselleet yhdessä kaasojeni kanssa heille tulevaa mekkoa. Me kerroimme kaasoille jo aluksi, että emme budjettisyistä pysty ostamaan heidän pukujansa, mutta tarvittaessa pystymme osallistumaan lopulliseen summaan. Kukaan heistä ei kuitenkaan tätä pyytänyt, vaan kaasot maksoivat pukunsa itse. Me emme kokeneet asiaksemme päättää kaasojen pukuja itse, vaan he tarjoutuivat itse ostamaan teemaamme sopivat puvut. Eipä ihme, että pyysin tehtävään juuri nämä upeat naiset!

Me kuitenkin maksamme kaasojemme kukkakimput ja voi että kuinka kauniita kuvia niiden kanssa tulee! Näitä kuvia pidimme inspiraationamme pukuja etsiessä.



Kriteereiksi kaasoni päättivät navy-sävyn ja pitkän helman. Meillä oli aiemmin suunnitelmissa, että mekot olisivat eri mallia, vain väri päätettäisiin yhdessä, mutta kaasot päätyivät sitten yhteistuumin valitsemaan saman puvun. Yksi kaasoista ilmoitti kuluneella viikolla löytäneensä upean puvun ja hyväksyttikin sen heti minulla ja muilla kaasoilla. Nyt puku on matkalla Suomeen. Samana iltana päättivät myös loput kaasoista tilata puvun, juuri tämän samaisen! Aivan ihanaan mekkoon kaasot päätyivät, ja värikin on aivan täydellinen!

Meidän kaasojen mekot


Kuka maksaa teidän kaasojen puvut? Näkyykö teemanne myös kaasojen/bestmanien pukeutumisessa?

14 kommenttia:

  1. Meilläkin kaasot maksavat itse omat mekkonsa. En vaatinut mitään teemaa/väriä, vaikka sanoinkin, että olisi kiva, jos kaasoilla olisi jotain yhteistä ehkä teemavärissä (vaikka joku asuste). Mutta jos mitään sellaista ei olisi löytynyt, niin en olisi sellaista vaatinut. Nyt toinen kaaso on jo löytänyt mekon, se on meidän teemaamme sopivissa väreissä. Toiselta mekko vielä uupuu. Mekot luultavasti ovat aivan erilaiset, mutta uskon, että erottuvat :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihania kaasoja kyllä meillä kun haluavat itse vain tehdä niin kuin meistä olisi paras! Eipä se haittaa vaikka erilaisia olisivatkin, pinterestistä ainakin löytyy aivan ihania kuvia, joissa kaasoilla on erilaiset mekot :)

      Poista
  2. Saa nähä kun sen aika koittaa, mutta luultavasti kaasot kyllä maksaa itte :) Tuskin sellasta budjettia on että pystyy pulittamaan :( Mut luultavasti teeman mukaiset, ja tietty oishan se huippua jos ois kaikilla samanlaiset mut veikkaan että lähinnä toivon että edes samanväriset :) Toisaalta jos on vaikka kaksi/kolmekin teemaväriä niin vois olla myös kiva että kiakilla on eriväriset :) No sen näkee sitte joskus:D
    Noi on tosi kivat!!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se olis kyllä tosi magee kun olis kaikki eri teemaväriä! Joo pitäis meidänkin budjetin venyä aika paljon... Kiva että tykkäät! Ja kiva kuulla susta pitkästä aikaa!

      Poista
  3. Me kustannamme kaasoille mekot lahjana heille. Ja ajattelin, että kun kerran tahdon heidät tietynlaiseen mekkoon, niin maksankin ne :) Bestmanin asun olemme myös kustantaneet. Ja kaikki teemaan sopivaa tietty :D Onpas kyllä kauniit mekot sun kaasoilla!!! Ihanaa, että he ovat täysillä mukana suunnitelmissasi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aivan upeaa, että pystytte kustantamaan asut heille kaikille! Ja kyllähän se niin menee, että mitä enemmän maksaa itse, sitä enemmän voi itse vaikuttaa ;D

      Poista
  4. Mä olen ajatellut että olisi kiva jos kaasoilla olisi samantyyliset mekot (eli siis esim. molemmat sifonkia ja about saman pituisia), mutta niiden ei tarvitse olla tismalleen samanlaiset tai ehkä edes tasan samansävyiset. Tosin mieluiten ehkä haluaisin niiden olevan samaa sävyä (eli navy blue).

    Mä oon sitä mieltä että mitä enemmän vaatii kaasojen mekoilta, sitä enemmän täytyy niiden hankkimiseen osallistua. Eli luultavasti tullaan osallistumaan jossain määrin tai jopa kokonaan mekkojen maksamisessa. Sekin tarkentunee sitten kun päästään suunnittelussa siihen vaiheeseen :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tosta olehn kyllä ihan samaa mieltä! Onneksi meidän kaasot on niitä helpoimmasta päästä. Ehkä ne sitten kostaa mulle omissa häissään haha! Ihanilta kuulostaa nuo mekot!

      Poista
  5. Minulle on ihan sama mitä kaasoilla on päällä, kunhan nyt jotain viitsivät pukea :D eli itse maksavat kun en heiltä mitään ole pyytänyt. Sitten me maksaisimme jos jotain vaatisimme. Miehellä on välimatkan vuoksi kaksi best mania, toisella on puku työn puolesta ja toinen halusi ostaa samanlaisen puvun kuin sulhasella. Meidän mielestämme hänen oma pukunsa oli käynyt oikein hyvin, joten maksakoonsa itse kun kerran haluaa ostaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihanan innokas bestman kun haluaa panostaa! Näinhän se menee, en itsekään kehtaisi vaatia kaasoilta mitään pukeutumiseen liittyvää.

      Poista
  6. Hei,

    Ihanat mekot kaasoille-mistä löysit mekot?

    VastaaPoista
  7. Hei, mistä olet löytänyt kaasojen ihanan mekot?

    VastaaPoista