lauantai 7. syyskuuta 2013

Huntu, Suomesta vai ulkomailta?


Haluaa pitkän unelmahunnun! Suomessa niiden hinta vaihtelee vähän reilusta sadasta eurosta aina kolmeen-neljään sataan. Huntu kuuluu meidän listalla pihistä-osioon ja tilaankin sen netistä. Halvimmalla nettikaupoissa selviytyy noin 15 eurolla, mutta itse ajattelin sellaista 30 euron hintaluokkaa, sillä en ihan mistä tahansa huntua kuitenkaan uskalla ostaa. Onneksi hunnun laadulla ei itselleni ole kovinkaan suurta merkitystä.
 
Mun puvun laahus on aika pitkä ja ajattelin, että huntu voisi olla hieman, korkeintaan puoli metriä laahusta pidempi. Aion ottaa hunnun pois heti kirkon ja kuvausten jälkeen, kuten useimmat. Sen verran rennot juhlat tulossa! Samoin laahus nousee heti juhlapaikalle saavuttaessa.
 
Haluaisin jo niin ostaa hunnun, mutta lykätään sitä nyt vähän pidemmälle kun se ei kuitenkaan meitään operointia vaadi, niin että siihen pitäisi varata aikaa.
 

1 kommentti:

  1. Heips!
    Löysin blogisi juuri ja aloin kahlata sitä läpi alusta asti. Olen itse about saman ikäinen kuin sinä, ja menossa naimisiin heinäkuussa. Ihanat suunnitelmat teillä! :) Meidänkin hääpaikka on meren rannalla!
    Pakko kommentoida tuohon huntuasiaan, että ostaessani hääpukuani minulle (joka tahtoi piiiiitkän hunnun) sanottiin, ettei huntu saa ikinä olla puvun laahusta pidempi, sillä kirkon keskikäytävän matto on lähes poikkeuksetta aina karheaa materiaalia, ja kiskoo ja nykii huntua, jos se tulee yksinään perässä. Siksi hunnun pitäisi aina olla samanpituinen tai lyhyempi kuin puku, että laahus "kantaa" hunnun mukanaan.
    t. Hanna

    VastaaPoista