lauantai 17. toukokuuta 2014

Meidän hääkutsut part 2

Päädyimme lähettämään hääkutsumme kuluvan viikon maanantaina, eli aika tasan kolme kuukautta ja yksi viikko ennen häitä, sillä meidän vieraat eivät saaneet Save the date-kutsuja, ja tietysti toivoimme, että mahdollisimman moni heistä pääsee osallistumaan juhlapäiväämme. Esittelin meidän hääkutsuja vähän jo viime postauksessa, mutta teknisten ongelmien vuoksi (kiitos blogger) en saanut lisättyä kuin vain kaksi kuvaa. Nyt kuitenkin, saanko esitellä: meidän hääkutsut!


Pohdimme kuumeisesti yhdessä sulhasen kanssa, kuinka voisimme hauskasti ja ystävällisesti kertoa, kuinka montaa vierasta yksittäinen kutsu koskee. Niimpä päädyimme pyytämään Heidiä tekemään meille "matkaliput, joiden tehtävänä olisi kuvata sitä vieraiden lukumäärää, jota yksittäinen kutsu koskee. Heidi teki meille liput, jotka hän sommitteli niin, että yhdelle A4-parerille mahtui lippuja yhdeksän. Yhteistuumin tulostimme liput 160 paksulle paperille, jotka menivät kuin menivätkin printteristä läpi.



Kutsut ovat saaneet vierailta (ja muiltakin) niin ihanaa palautetta, josta haluan kiittää suuresti kaikkia! Nyt kutsujen lähettämisen myötä meillä on kummallakin niin positiivinen ja todenmukainen fiilis häistä, nehän ovat jo aivan kohta, iiks!

Koska teidän hääkutsunne lähetetään?

torstai 15. toukokuuta 2014

Meidän hääkutsut part 1.

Olipas muuten jännittävää kirjoittaa tuo otsikko, kun oon jo niin kauan halunnut paljastaa teille meidän kutsut! Nyt kuitenkin kaikki ovat saaneet jo postinsa (ainakin toivottavasti) ja on kutsujen paljastuksen aika. Ihanaa palautetta on tullut niiltä jotka ovat sitä antaneet, mutta yllättävän vähän kuitenkin. Onneksi laatu korvaa määrän ja voi että kun niitä on jaksettu kehuakin! Tulee niin hyvä mieli, vaikka eihän niissä todellisuudessa meidän kädenjälki näykään, ainoastaan meidän ja suunnittelijan ideoiden ja näkemysten yhteenveto.


Kutsujen suunnittelun alkutaipaleella meille oli selvää, että kutsua alettaisi rakentaa tietyn kuvan ympärille. Kuvan lisäksi suunnittelija pyysi meitä keräämään inspiraatiokuvia siitä mitä mahdollisesti haluamme ja annoinkin kuvia pitkän listan. Suunnittelija sai aivan loistavasti käsityksen siitä, mitä haimme, vaikka monen monta kertaa jokaista yksityiskohtaa ja fonttia pyöriteltiinkin.


Mulle oli iskenyt joku ihmeen päähänpisto, että haluan ihan ehdottomasti raitoja kutsuun ja yhtenä päivänä salama iski kuin kirkkaalta taivaalta ja hääinfo sai alkunsa! Info painettiin kutsun toiselle puolelle. Lopputuloksen viimeistelyssä käytettiin vielä ihana narua, jonka hankin tarkoitukseen jo viime syksynä. Suunnittelijamme teki meille vielä "matkaliput" ilmaisemaan kutsuttujen määrää.

EDIT Jostain syystä en saa lisättyä muita kuvia postaukseen, mutta seuraavassa sitten vähän selvemmin.

maanantai 5. toukokuuta 2014

Kutsut lähtövalmiina

Me aloitettiin hääkutsujen teko yhdessä graafisen suunnittelijan kanssa aivan tammikuun alussa. Kutsuja tehtiin kaikessa rauhassa ilman kiirettä reilun neljän kuukauden ajan. Siihen neljään kuukauteen mahtuikin paljon stressiä ja valvottuja öitä, mutta nyt viimein kutsut on saatu käteen. Vappuaattona saimme nimittäin sähköpostia, että kutsut ovat vihdoin haettavissa painosta! Kaikki tämän morsiamen tuntevat varmasti uskovat, että mehän lähdettiin heti sähköpostin luettua hakemaan kutsut painosta ja juoksemaan kodin, kirjakauppojen ja äitini kodin väliä. Kutsujen ensimmäiset versiothan oli saatava valmiiksi vielä ennen vappurientohin lähtemistä, joten aikaa oli kaikkeen varattu alle tunti. No, hyvinhän me ehdittiin!

Koko kutsuprosessi sujui mielestäni erittäin hyvin ja en voisi olla tyytyväisempi lopputulokseen! Tahtoisin jo niin paljastaa kuorien sisällön, mutta vielä on hetki maltettava. Ainoa pieni mutka matkan varrella oli korttien koko. Mikään kirjekuori ei tuntunut sopivan kokoiselta, eikä mistään meinannut löytyä mieleistä vaihtoehtoa. Loppujen lopuksi Now and Foreveriltä vastattiin sähköpostiini ja heidän kuorensa kelpasivat minullekin. Lisää kuulette sitten kutsuista kertovassa postauksessa... ;)


Missä vaiheessa teidän kutsut ovat?