sunnuntai 30. maaliskuuta 2014

Valaistusasiaa

Olenkin kirjottanut aiheesta jo aiemmin, mutta suunnitelmat ovat kovasti muuttuneet edellisen tekstin jälkeen. Meidän juhlapaikka on aivan ihana muuten, mutta tunnelmaa luova valaistus sieltä puuttuu omasta mielestäni täysin. Vaihtoehtona olisi joko olla täysin kynttilöiden valon varassa tai sitten vaihtoehtoisesti melkein kaikki valot päällä, joka ei mielestäni olisi edes varteenotettava vaihtoehto.

Me kummatkin laitetaan tunnelma häiden tärkeysjärjestyksessä sijalle yksi. Hyvä tunnelma tekee siis mielestämme häistä kuin häistä kaikille mielekkäät ja mukavat. Hyvä tunnelma on varmasti mahdollista saada aikaan vaikka loisteputkivaloilla, mutta me päätimme ottaa tunnelman rakentamisessa avuksemme värilliset tunnelmavalot, jotka vuokraamme. Valaistukseen panostaminen on myös erittäin toimiva keino saada tylsästä työväentalon salista upea juhlatila!

Olemme kartoittanut tässä viime viikkoina valaistuksen tarjontaa ja verranneet hintoja. Monet palveluntarjoajat tuntuvat yhdistävän paketeiksi dj:n ja valaistuksen, joka ei meidän tapauksessa ole se sopivin vaihtoehto. Kuitenkin ahkeralla tarjouspyyntöjen naputtelulla löytyi meillekin potentiaalinen valojen vuokraaja.

 
 




Kuvat häädj.fi
 
Onko teillä mietitty häiden valaistusasiaa? Aiotteko hankkia ulkopuolista apua?

lauantai 22. maaliskuuta 2014

Häätuoksu

Oon jo vime keväästä asti katselut itselleni hajuvettä häitä silmällä pitäen. Häätuoksu on omasta mielestäni niin ihana ajatus! Varmasti upeaa haistella ihanaa hääpäivästä muistuttavaa tuoksua, joka palauttaa ne upeat muistot mieleen yhä uudestaan! Tuoksuunhan liitetään erittäin vahvasti muistot.

Häätuoksun ideana on se, että tuoksua käytetään hääpäivänä ja sen tarkoituksena on myöhemmin sitten muistuttaa niistä ihanista muistoista. Itselläni on häätuoksu ehdottomasti hankintalistalla, mutta aion yhden päivän tuoksun käyttämisen sijasta suihkutella tuoksua joka päivä häiden lähiviikkoina ja häämatkalla. Uskon, että kun tuoksua käyttää pidemmän ajan, siihen kohdistuva muistokin syvenee.

Viimekuisella Rooman reissulla silmiin (ja nenään) osui yksi tuoksu, joka oli aivan ylitse kaikkien muiden! Jätin tuoksun tyhmä taxfreehin, ja nyt kaduttaakin todella! Kyseistä tuoksua ei nimittäin löydy Suomen kaupoista ja jos löytyy, niin hinta on aivan päätä huimaava! Mutta kyllä mun on se vaan pakko saada.
 

Miss Dior Blossom Bouqet

 
 
 
Onko teillä suunnitelmissa ostaa häätuoksu? Mikä?

keskiviikko 19. maaliskuuta 2014

Glitteriä!

Miksi oi miksi me ei valittu häiden teemaksi glitteriä? No ehkä se on ihan hyvä, ettei koko homma menisi ihan överiksi, mutta silti niin kaunista! No glitteristä on selvästi kehittymässä meille joku alateema (onpa muuten ihan huippu sana!) kun yritän näköjään kaikin tavoin keksiä paikkoja, jonne sitä voisi tunkea. Mutta hei, onhan se kaunista eikö vain?




Iskeekö teihinkin?

sunnuntai 16. maaliskuuta 2014

Sulhasen pukeutuminen

No nyt on kyllä korkea aika jatkaa hääsuunnittelua kun sulhanenkin huomautti jo, että eikö meidän pitäisi pikku hiljaa alkaa vähän tekemäänkin jotain. Ja oikeassahan tuo on... Täällä päässä on kuitenkin jo pientä ryhtiliikettä ollut havaittavissa, kun eilen alettiin katsomaan mistä sulhaselle löytyisi häihin päällepantavaa.

Meidän häistä on tulossa ilmeeltään nuorekkaat ja rennot. Näin ollen frakki ja saketti ei meidän tapauksessa tullut kysymykseen vaihtoehtoja kartoittaessa. Tosin oman pitkälaahuksisen hääpukuni ja cathedral-pituisen huntuni kanssa frakki olisi (ymmärtääkseni?) ollut se etiketin mukainen vaihtoehto. Meillä kuitenkin mennään vaan oman fiiliksen pohjalta, joten vaihtoehdoiksi jää puku ja smokki.

Smokkivaihtoehtoa emme ole vielä edes kovinkaan paljoa miettineet, lähinnä ajatustasolla ihan kiva kokeilla miltä sekin näyttää. Kuitenkin ykkösvaihtoehtona meillä mennään puvulla. Puku on meillä tarkoituksena ostaa omaksi, sillä sille kuitenkin tulee niin paljon käyttöä myöhemmin. Ihanaa kun meillä on J:n kanssa niin samanlainen maku tässäkin asiassa, sillä kummatkin ovat tässä täysin samoilla linjoilla. Puku saa olla malliltaan ehdottomasti slim fit.

Sulhasen hääpäivän tyyli

 

Puku saa olla tumman sininen tai harmaa...

 

Sulhanen toivoisi eniten harmaata pukua, mutta jos sellaista ei löydy, niin tumman sininen on myös toinen vaihtoehto.
 

Rusetti on ihan pakko saada...

 
 

Rusetti saisi kuulemma olla harmaan puvun kanssa olla tumman sininen (ykkösvaihtoehto) tai musta ja tummansinisen puvun kanssa harmaa tai hopea.
 

...samoin henkselit!

 
 
 
 
Onko teillä mietitty sulhasen pukeutuminen jo valmiiksi?


keskiviikko 5. maaliskuuta 2014

Morsiandieetti

Meidän perheessä ei ole keskusteltukaan häistä varmaan kuukauteen. Hääjutut junnaa paikoillaan, eikä kummallakaan riitä oikein aikaa tai kiinnostusta saada mitään häihin liittyvää aikaiseksi. Tässä vaiheessa ei voi muuta kuin kiittää itseään siitä, että ollaan oltu ajoissa liikenteessä häiden suhteen ja nyt onkin ollut varaa pitää taukoa niistä. On ollut ihan outoa mulle kun päivittäinen blogisurffailu ja pinterestin selailu onkin jäänyt välistä ihan kokonaan.

Meillä aloitettiin vuoden alussa tavoitteeksi terveellisemmät elämäntavat ja siinä samalla salitreenikerrat viikossa lisääntyivät aina 5-6 viikkokertaan asti. Ollaan kummatkin hurahdettu koko treenausjuttuun ihan täysin ja itselleni se onkin aina yksi päivän kohokohdista! Kyllä siinä aika kauan meni kunnes oppi siihen, että sinne salille on oikeasti mentävä melkein jokaisena päivänä eikä tekosyitä ole. Nyt viikolla kahdeksan olen kyllä ainakin tuplasti onnellisempi kuin viime vuoden lopulla!


Toivottavasti kohta innostus kasvaa hääjuttuja kohtaan, sillä eipä ole kovinkaan pitkä aika kutsujen lähettämiseen ja to-do-lista kummittelee jääkaapin ovessa...