maanantai 17. helmikuuta 2014

Täydellinen päivä ja LMD!

Lauantai oli aivan upea päivä, lähes täydellinen! Myös mekin vierailimme Love Me Do - tapahtumassa. Oli aivan ihanaa nähdä muita bloggareita häätunnelmissa, ja mikä parasta, tällä kertaa myös sulhanen oli lupautunut tulemaan mukaan!

Päivä alkoi aiva upeasti nimittäin aamiaisella Roomassa, jonka jälkeen suunnattiin lentokentälle ja lähdettiin kohti koti-Suomea. Koko Rooman reissu oli aivan upea, mutta eipä siitä täällä blogissa sen enempää. Pakko myöntää, että kaupunki tosiaan ylitti odotukseni!


Heti koneen lähdettyä käytiin kotona vaihtamassa vaatteet ja seuraavaksi otettiin suunta kohti LMDta. Tapahtuma oli rakennettu visuaalisesti niin kauniiksi! Meillä on tällä hetkellä hääsuuunnitelmat jo niin pitkällä, että emme löytäneet juurikaan mitään hyödyllistä häiden kannalta, mutta tunnelma ja tapahtuma kokonaisuudessaan oli ihana ja kokemisen arvoinen!


Enemmän Love Me Do-tapahtumasta kuulette omassa postauksessaan, mutta täytyy sanoa että tykkäsin! Sulhanen, joka inhoaa kamalia ihmismassoja oli todellakin onnellinen siitä, että nämä messut eivät pursunneet ihmisiä ja lastenvaunuja. Olipa muuten ihanaa tavata kaikkia blogituttuja! Ihanaa kun tulitte moikkaamaan!

Itse emme kovinkaan kauaa viettäneet tapahtumassa aikaa, vaan suuntasimme kaveripariskunnan kanssa syömään. Ja kyllähän se ilta venyikin, kun he saivat kerrankin nauttia lapsivapaasta illasta. Aivan ihana päivä!

torstai 6. helmikuuta 2014

Huntu - CHECK!

Pohdin joskus hääpuvun ostamista ulkomaisesta nettikaupasta ja olen niin tyytyväinen etten tehnyt sitä! Tiedän, että olisin stressannut aivan hullunlailla koko puvun valmistus- ja toimitusajan, ja jos puku ei olisi ollut täydellinen, en todellakaan tiedä mitä olisin tehnyt. Todennäköisesti ostanut uuden.
Tein silloin päätöksen, että jos puku syö ajateltua suuremman osan budjetista, niin huntu on se jossa me pihistetään sitten.

No, se Etsystä tilaamani huntu kotiutui ja on täydellinen! Paketti oli aivan pikkuruinen ja voitte vain arvata millaisessa rypyssä tämä oli! Pitkän pohdinnan jälkeen uskaltauduin silittämään liinan läpi höyrysilitysraudalla, toimii! Pituudeksi myyjälle ilmoitin 270cm, eli huntu jää 10 cm pidemmäksi. Ovathan nuo juhlapukumyymälöissä tarjolla olevat hunnut varmasti huomattavasti parempilaatuisia, mutta tämäkin kangas vaikuttaa jopa ihan hyvälaatuiselta! Tykkään tosi paljon ja olen todella tyytyväinen!


Tuleeko muille huntua? Millaisia?

tiistai 4. helmikuuta 2014

DIY Paperipillien liput

Bongasin Pinterestin lumoavasta maailmasta sellaisen ihanan turhuuden kuin paperipillien koristelun. Ja siis tottakai tuollaiset liput piti saada koristamaan myös meidän pillejä! Pillit todennäköisesti päätyy häissä tyhjissä (jotenkin koristelluissa) lasipurkeissaan esille jokaiseen pöytään, jos ei käyttöön niin sitten vaikka vain ihan koristeiksi. Kyllä noista ainakin omasta mielestäni aika hauskoja tuli! Kyllä mä olen ehdottomasti sitä mieltä, että niissä yksityiskohdissa on sitä jotain!

Liput paperipilleille


Pillilippuja voi tilata esimerkiksi Etsystä, mutta jos budjetti on tiukilla tai muuten vain tuntuu kivalta väkertää jotain itse, voi liput tehdä helposti itse do-it-yourself-meiningillä. Omat lippuni on kaksipuolisia ja íhan omakeksimillä teksteillä varustettuja.

Homma käy niinkin helposti, että tiedostoon täytetään omat tekstit ja sivu tulostetaan A4-kokoisena. Seuraavaksi liput leikataan ääriviivoja pitkin ja lopun voi päätellä mun superhienosta DIY ohjeesta! Printit ja selvemmät ohjeet täältä.


Toivottavasti jollekin oli apua! :)