lauantai 21. syyskuuta 2013

Apua me vaihdettiin teemaa!

Ollaan nyt muutama viikko kypsytelty ajatusta siitä, että mitä jos otettaisiin häihin teemaksi navy ja laivastohenkisyys. Tämä sen vuoksi, että meidän juhlapaikka on kuin tehty tätä teemaa varten! Ikkunoista näkyy meri ja paikka on kokonaan valkoinen. Merihenkisyys paikalla on huomioitu ihanina yksityiskohtina, esimerkiksi portaikossa kiertävänä köytenä.

Tultiin kaaso E:n kanssa pitkän pohdinnan jäljeen siihen tulokseen että tämä se nyt on! Mun pukukin sopii aivan loistavasti teemaan. Kaikki meillä kotona käyneet voi myös varmasti jostain kumman syystä todeta teeman meidän näköiseksi, vai kuinka? :D

Me ollaan hankittu vanhaa teemaa varten jo jonkin verran koristeita, joten päätettiin ottaa vaaleanpunaiset koristeet käyttöön. Meidän teemavärit ovat siis tumman sininen, valkoinen ja pieni määrä vaalean punaista. Näyttää ihanan raikkaalta yhdessä!


 


Kuvat
Ihan ykkösjuttuja, jotka meille on pakko tulla on noi raidalliset kaitaliinat ja tummansiniset paperipillit. Hortensioita meillä myös tulee olemaan ja noita köysiä tosiaan meidän juhlapaikalla on myös. Itse asiassa kun on tarkemmin miettinyt, niin tässä ja vanhassa teemassa on paljon yhteistä, kuten rustiikkisuus, DIY-teema ja valkoinen väri, jota ajateltiin vanhassakin teemassa "pääväriksi".

Muhun iskee ihan täysillä! Entä teihin?

maanantai 16. syyskuuta 2013

Hääjuoksu!

Uskaltaiskohan? Tekis niin kauheesti mieli lähteä kisaamaan kun niin hyviä palkintoja olis luvassa!
Hääyö, hääpuku, sormus, hääkimppu... Sulhanenkin melkeen suostui ja vielä kaksi paria mahtuisi mukaan!

Tapahtumasta kerrotaan näin: Hääjuoksu on tuleville hääpareille tarkoitettu leikkimielinen juoksukilpailu tositarkoituksella. Ensimmäistä kertaa Suomessa järjestettävässä kilpailussa tummaan pukuun pukeutuneet sulhaset kantavat morsiamensa maaliin vapaalla tyylillä.

Lisätietoa hääjuoksusta täältä.

Sulhasen pukeutuminen on siis musta puku ja morsiamelle hääpuku. 300 metriä olisi kilpailun matka. Olishan se nyt aika kivaa! Pitäisköhän...


Löytyykö täältä osallistujia?

lauantai 7. syyskuuta 2013

Huntu, Suomesta vai ulkomailta?


Haluaa pitkän unelmahunnun! Suomessa niiden hinta vaihtelee vähän reilusta sadasta eurosta aina kolmeen-neljään sataan. Huntu kuuluu meidän listalla pihistä-osioon ja tilaankin sen netistä. Halvimmalla nettikaupoissa selviytyy noin 15 eurolla, mutta itse ajattelin sellaista 30 euron hintaluokkaa, sillä en ihan mistä tahansa huntua kuitenkaan uskalla ostaa. Onneksi hunnun laadulla ei itselleni ole kovinkaan suurta merkitystä.
 
Mun puvun laahus on aika pitkä ja ajattelin, että huntu voisi olla hieman, korkeintaan puoli metriä laahusta pidempi. Aion ottaa hunnun pois heti kirkon ja kuvausten jälkeen, kuten useimmat. Sen verran rennot juhlat tulossa! Samoin laahus nousee heti juhlapaikalle saavuttaessa.
 
Haluaisin jo niin ostaa hunnun, mutta lykätään sitä nyt vähän pidemmälle kun se ei kuitenkaan meitään operointia vaadi, niin että siihen pitäisi varata aikaa.
 

torstai 5. syyskuuta 2013

Pom pom lautasliinarenkaat

Törmäsin joskus aikaa sitten näihin lautasliinarenkaisiin ja ihastuin täysin! Ajattelin kuitenkin näiden väsäämisen olevan aivan liian iso homma, joten unohdin koko jutun. Mikään muu ei kuitenkaan omaa silmää miellytä yhtä paljoa ja näihin sitten kuitenkin päädyttiin! Samoja voi tilata Etsystä, mutta meidän budjetti ei sovi niiden kanssa yhteen. Eikun askarteluhommiin, aikaa ainakin riittää!


Pom pomien väriksi valikoitui vaaleanpunainen ja servetit ovat valkoisia.


Tässä vielä ohje. Martha Stewartin sivuilta löytyy tarkempi selostus.

Huomenna meille on tulossa ihana hääaskarteluporukka mua auttamaan. Aivan huippua saada hommat kunnolla käyntiin! Ja tekemistähän riittää, näitä ei edes päästä vielä aloittamaan...