keskiviikko 28. elokuuta 2013

Hääkimppu ja kukat

Oon tänä kesänä ihastunut hortensioihin ja niitä löytyykin sattuneesta syystä meidän parvekkeeltakin!
Meidän häihin siis on noita hortensioita tulossa nyt sitten kukiksi. Sopivasti vielä elokuun kukka!

Mun hääkimppu tulee koostumaan todennäköisesti valkoisista hortensioista. Siihen yhdistetään sitten mahdollisesti pioneita (jos niitä vain on saatavilla) ja ruusuja.



Isäni avovaimo on floristi ja tehnyt kimput mm. ylioppilasjuhliini ja muihin suvun juhliin. Saadaan oletettavasti heiltä siis kukat lahjaksi! Siinä tulee yllättävän suuri säästö.

Hortensiaa ajateltiin myös käyttää pöydissä. Ihanan näyttävän näköisiä! Siihen ei paljoa muuta koristeita rinnalle edes tarvitse.

Mitä tykkäätte? Mitä kukkia teidän häissä on nähty?

sunnuntai 25. elokuuta 2013

Vihkisormus CHECK!

Alkukesästä tuli mummoni kanssa puhetta vihkisormuksesta. Sainkin häneltä vanhana kultakaupan omistajana hyvät vinkit ja paljon ehdotuksia vihkisormustani varten. Seuraavana päivänä mentiin sitten yhdessä mummoni kanssa katselemaan sormuksia ja sieltähän se sitten osui silmään. Kaikkein kaunein täysin yli budjetin. Sormus jäi kauppaan.
 
Seuraavalla kauppareissulla kun käveltiin Timanttisten liikkeen ohi oli aivan pakko näyttää sulhasellekin Se sormus, josta olin niin puhunut. Mies ihastui sormukseen myös, aivan kuten olin osannut arvata. Ja sitten ei sillä hinnalla ollutkaan enää niin väliä...
 
Kun sama sormus löytyi Kampin liikkeestä -30% ei enää mietitty, vaan tilattiin koko ja pian sormus olikin jo mulla! Nyt se ei meinaa pysyä odottelee kiltisti rasiassansa.
 
 
Romanssi yht. 0.30ct W/SI 14K
 
 


Mun vihkisormus on siis tuo, jossa on tuo suuri keskikivi. Ehkä se saa joskus 10-vuotis hääpäivänä sitten ton toisen kaverikseen ;)

lauantai 24. elokuuta 2013

Tänään Jäljellä tasan vuosi

... tai oikeastaan se päivä oli eilen. Tästä eteenpäin saa sanoa että meidän häihin on ALLE vuosi! :D Meillä alkaa näyttää järjestelyt jo aika hyvältä! Suurimmat hankinnat on tehty ja pienemmistäkin aletaan olemaan aika kartalla. Seuraavaksi pitää vähän suunnitella aikataulua ja katsoa mitä askarteluja on edessä ja kauan niihin menee aikaa.

Tänään on 364
Huomenna enää 363...

keskiviikko 14. elokuuta 2013

Kaitaliinat ja valinnan vaikeus

Perinteinen teemaväriin sopiva kaitaliina-juttu ei ole oikein saanut mua syttymään missään vaiheessa. Ajateltiin ensin vain pelkkiä valkoisia pöytäliinoja, mutta se vaihtoehto taas tuntuu vähän tylsältä. Rustiikka-teeman myötä onkin tullut uusi varsin varteenotettava vaihtoehto! Olemme ajatelleet valkoisten pöytäliinojen päälle juuttikankaisia kaitaliinoja.


Vaarana on kuitenkin, että tätä juuttikangas-juuttinaru-juttua tulee liikaa ja se taas näyttää omaan silmään ainakin tosi tyhmältä… Sulhanen ei kyllä ihan niin innostunut ole tästä vaihtoehdosta. Persoonallisuutta voisi kankaisiin luoda maalaamalla niihin sabluunan läpi jonkin tekstin tai meidän nimet ja päivämäärän. Juuttikangasta on myös saatavilla suht edullisesti.

 Toinen vaihtoehto meillä on tumman harmaat kaitaliinat, jolloin tyyli pysyisi ”elegantimpana”. Väriin on helppo yhdistää meidän teemavärejä, vaaleanpunaista ja –sinistä, sekä valkoista. Sitten tuota rustiikkaa voisi olla muuten lisää pöytäkoristeissa…




MUTTA sitten törmäsin tähän ja molemmat olivat myyty. Meneeköhän tuollaiseen raidalliseen kankaaseen sitten enemmän rahaa... Etsinnät alkakoon!


Onneksi häihin on vielä vuosi aikaa… Ei kyllä ikinä olisi tullut mieleen, että pöytien tekstiilit voisi tuottaa näin paljon päänvaivaa. Kummasta te tykkäätte enemmän?

tiistai 13. elokuuta 2013

Ninian maailmassa-blogi arpoo!

Käykääpäs osallistumassa Ninian maailmassa-blogin ja Juhla Canterin yhdessä toteuttamaan arvontaan! Arvonansta voi voittaa kaikkia ihania Juhla Centerin tuotteita!
 
Osallistu arvontaan täällä.

keskiviikko 7. elokuuta 2013

Kuvat on täällä!

 



Enempää kuvia en tässä vaiheessa uskalla kuvauksista julkaista, sillä sen The kuvan, joka kutsuihin tulee täytyy olla aikaisemmin julkaisematon. Enkä mä osaa päätää minkä haluun... :D

Kävin itseni kanssa henkistä taistoa vaikka kuinka kauan siitä, haluanko julkaista meistä kuvia täällä... No nyt ei voi enää perääntyä!