sunnuntai 24. helmikuuta 2013

Hiustenpidennykset häihin

Tilasin uudet clip-on pidennykset eilen. Sävyn valinnan kanssa oli vähän ongelmia, mutta tilasin ne vaihto-oikeutta silmällä pitäen. Pidennyksiä en käytä arkisin ollenkaan, vaan ainoastaan kun jaksan vääntää jonkun kampauksen. Se pidentää myös huomattavasti niiden käyttöikää.

Hiukseni ovat pitkät, mutta ohuet, joten valintani oli neljä osaa sisältävä paketti 40cm pitkää hiusta.
Edellinen pakettini sisälsi 45 senttistä hiusta kahdeksan osaa, joka oli minulle aivan liikaa. En koskaan käyttänyt kaikkia osia yhdessä, sillä se näytti luonnottomalta ja sain koko ajan pelätä clipsien näkymistä, joka olis musta ollut aivan kamalaa! :D

Näiden pidennysten on nyt siis tarkoitus kestää häihin asti, sitä varten ne on ostettukin. Näyttäähän se kivemmalta varsinkin kiharakampauksessa, kun on niitä kiharoita on sitten ihan kunnolla, eikä pari onnetonta, kuten mun hiusten kanssa varmaan kävis... Toivotaan, että kaikki menee hyvin, eikä pidennykset ole liian lyhyet!

Laitan kuvia, kun ne saapuvat postista. Nyt taas pakkaamaan, huhhuh mikä homma!

Kuva täältä

maanantai 11. helmikuuta 2013

Hääpuvun tilaaminen netistä

En ainakaan itse ole löytänyt turhan paljoa tietoa suomeksi aiheesta, joten ajattelin jakaa nyt vähän omia ja muiden kokemuksia.

Hääpukejen tilaaminen ulkomailtahan on yleistynyt tosi paljon, kun kaikesta nettishoppailusta on tullut niin helppoa. Myös mun kohdalla on tullut potentiaaliseksi vaihtoehdoksi, kun en sitten saanut aitoa Maggietä.

Tilasin iltapuvun Reserviupseerikoulun kurssijuhlaa varten Jenjen House:lta edullisen hinnan lumoissa. Puku saapui ajoissa, mutta oli aivan liian iso, vaikka olinkin tilannut sen mittojeni mukaan tehtynä ja maksoin siitä vielä 15 € lisää. Pukua ja laahusta lyhennettiin ja kavennettiin melkolailla. Onneksi löysin ompelijan, joka teki työn kohtuullisella hinnalla. Kaikesta huolimatta puku oli mielestäni erittäin kaunis ja hintansa väärti.

Hääpukua en kuitenkaan aijo tilata Jenjen Houselta. Sen sijaan olen lukenut erittäin paljon hyvää palautetta yrityksestä nimeltä DressilyMe. Puvut tehdään itse Kiinassa ja tuotannon vaiheista lähetetään asiakkaalle henkilökohtaisesti kuvia. Asiakas voi viestien välityksellä kertoa onko tyytyväinen pukuun, vai tarvitseeko sitä muuttaa ennen lähetystä. Itseäni kiinnosti DressilyMe:ssä eniten se, että esim laahuksen pituus ei ole standardi vaan sitä voi muuttaa oman maun mukaan. DressilyMe:lle on myös mahdollista lähettää oma kuva valitsemastaan puvusta, jonka perusteella sitten valmis puku tehdään. Hääpuvussani täytyy olla myös nyöritys selässä, jotta puku istuisi varmasti täydellisesti.

Vaikutuin erittäin paljon myös asiakkaiden nettiin lisäämistä kuvista. Ilman niitä en todennäköisesti edes uskaltaisi pukua tilata.

 En muuten ole varma onko tämä juuri sama alkuperäinen puku, mutta läheltä liippaa.









Toivottavasti jollekkin oli jotain hyötyä tästä postauksesta!
Voisitko itse kuvitella tilaavasi sitä kaikkein tärkeintä pukua netistä, sovittamatta ollenkaan?

Kaikki kuvat:
http://boards.weddingbee.com/
http://www.projectwedding.com/